Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

Over Geloof en een Hoop Liefde

Na een paar jaar ‘Geloof en een Hoop Liefde’ weten wij het zeker: Nederland zit vol met mooie mensen die verhalen van geloof, hoop en liefde hebben én delen.

Van de bakker, tot de wegenbouwer. Van de juf tot de altijd gedag zwaaiende vrouw in haar scootmobiel. Van de rappende buurjongen tot de oppasoma: in elke plaats vinden we inspirerende verhalen.

Onze presentatoren Bert van Leeuwen, Hella van der Wijst, Mirjam Bouwman en Henk van Steeg bezoeken elke dag een andere plaats in Nederland om deze mooie verhalen in beeld te brengen. Ook kunnen de inwoners van die plaats een mede-inwoner een hart onder de riem steken door geloof, hoop en liefde uit te delen via de letters G, H, L.

Leef mee met al deze bijzondere mensen en laat je verrassen door mooie plaatsen uit het hele land. Maandag tot en met donderdag om 17.50 uur op NPO 2.

Meer dan een programma
Inmiddels is Geloof en een Hoop Liefde veel meer dan een televisieprogramma. Je kunt een aantal keer per jaar wandelen door mooie dorpen met de speciale GHL-wandeling. En vanaf september 2016 is het Geloof en een Hoop Liefde-spel te koop.

Social media
Voor meer informatie, mooie foto's en leuke video's: volg ‘Geloof en een Hoop Liefde’ op Twitter via @ghl_eo en like onze Facebookpagina. Dit zijn de social pages van Hella van der Wijst (@HellavdWijst), Bert van Leeuwen (@bertvleeuwen) en Henk van Steeg (@VanSteeg).

Thuis op 5
Ook in het dagelijkse radioprogramma ‘Thuis op 5’ staat de GHL-plaats een week lang centraal. Presentatoren Yvonne Sprunken en Petra de Joode gaan op zoek naar smakelijke geschiedenisverhalen, inspirerende stadsgenoten, slimme luisteraars en brengen natuurlijk hoopvolle muziek! Iedere werkdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5.

‘Geloof en een Hoop Liefde’ maakt iedere dag reportages uit een andere plaats. Wanneer staat mijn woonplaats centraal?
‘Geloof en een Hoop Liefde’ reist kriskras door het hele land. Overal zijn mooie en inspirerende verhalen te vinden. ‘Geloof en een Hoop Liefde’ brengt die verhalen graag in beeld. Dus wie weet loopt binnenkort ook een EO-ploeg bij u door de stad. We proberen uw regionale media tijdig op de hoogte te stellen, zodat u ons bezoek niet mist.

Wie is de voice-over van het programma?
Henk van Steeg is de vaste voice-over van ‘Geloof en een Hoop Liefde’.

Reacties