Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Stap 1

Intro

In het programma Geloof en een Hoop Liefde worden regelmatig de letters G, H en L uitgedeeld. Mensen mogen iemand geloof, hoop of liefde toewensen en verrassen met een letter inclusief persoonlijke boodschap.

Letter G

De letter G staat voor geloof. Veel mensen halen inspiratie en kracht uit het geloof. Geloof in God natuurlijk, maar ook in de mensen om je heen of in jezelf. Wie wens jij geloof toe? Geef de letter G met jouw persoonlijke boodschap!  

Letter H

De letter H staat voor hoop. Hoop doet leven. Denk alleen al aan de hoopvolle verhalen die we wekelijks in ons programma hebben. Over mensen die de wereld een beetje beter maken. Wil jij iemand bedanken voor de hoop die je krijgt? Of ken je iemand die jij juist wat extra hoop wilt geven? Stuur de letter H met jouw persoonlijke boodschap. 

Letter L

De letter L staat voor liefde. Niemand kan zonder. Liefde krijgen is natuurlijk fijn maar liefde geven ook. Ken je iemand die jou zoveel liefde geeft, dat je wel eens wat terug wilt geven? Of iemand die net dat beetje liefde kan gebruiken om weer even verder te kunnen? Geef de letter L met jouw persoonlijke boodschap!

Stap 2

Stuur een persoonlijk bericht

* Verplicht veld
Stap 3

Voeg een foto of video toe

Om het bericht extra persoonlijk te maken kan je nog een foto of een videoboodschap toevoegen. Samen vormen deze jouw letter. Heb je geen foto of video? Dan kun je direct op 'verder' klikken.

Let op: de foto mag niet groter zijn dan 4 mb. Een video mag niet groter zijn dan  50 mb en maximaal 20 seconden duren. Het mooiste is een liggende (= horizontaal, landscape) foto of video.

Upload a file
Kies je bestand

Of sleep je bestand hier in

Wij ondersteunen de volgende formaten: jpg, png, gif, mp4, mov, m4v
Stap 4

Je letter is bijna verstuurd!

Vul nog even je naam en e-mailadres in.

Voor

Van

Algemene voorwaarden

Voor het versturen vragen we je nog even de algemene voorwaarden accepteren.

Jouw letter op tv of op de website?

Wil je kans maken om met jouw letter op televisie te komen? Zet dan een vinkje bij het vakje ‘Mijn letter mag op tv’. De letter wordt automatisch op de website in het letteroverzicht getoond. Zet het vinkje uit als je niet wil dat jouw letter in het overzicht wordt getoond.
Op de volgende pagina zie je de letter! Als je hem goed vindt, kun je hem versturen.
* Verplicht veld
Deze mensen ging jou voor