Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Eindhoven

Eindhoven

4 december 2017

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kledingwinkel van Sigi. Ze helpt mensen die moeilijk kunnen rondkomen. Sigi weet als geen ander hoe het is om in oude versleten kleding rond te lopen. Kunstenaarsechtpaar Geert en Marleentje laten zien hoe je je liefde voor kunst, cultuur en muziek kan delen. Ze starten in hun eigen huis een cultureel paradijs waar iedereen welkom is. En in 'Philips Fruittuin' laat eigenaar Carlos, samen met Warner Philips, een stukje Eindhovense historie zien.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen