Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Wassenaar-Voorschoten (maandag)

Wassenaar-Voorschoten (maandag)

1 mei 2017

Als eigenaresse van de dorpskroeg van Voorschoten is Mariette Lange voor de inwoners een bekend gezicht. Met veel passie bedient ze haar gasten, maar Mariette heeft twee roepingen in haar leven: de Heer en de horeca en dat blijkt helemaal niet zo'n gekke combinatie te zijn. Net buiten Voorschoten ontmoeten we Rico van Bommel, om zijn opvallende uiterlijk ook wel 'Rasta Rico' genoemd. Rico heeft niet zo'n smetteloos verleden, maar door de geboorte van zijn dochter draaide zijn levensinstelling met honderdtachtig graden om. Hij ziet nu duidelijk wat liefde voor een dochter kan doen. Tegenwoordig vindt de ruige Rico rust op zijn eigen kinderboerderij. Mirjam deelt met inwoners van Voorschoten geloof, hoop en liefde uit.

Thema's