Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Rotterdam Oude Noorden (dinsdag)

Rotterdam Oude Noorden (dinsdag)

11 april 2017

Moeder worden is een grote verandering en een mooie ervaring. Dat zullen veel vrouwen beamen. Als je ook nog financiële problemen hebt, dan kan er opeens veel op je afkomen. Mia Wilsterman besloot Stichting Moeders met Talent op te richten toen ze zelf een kindje kreeg. Ze helpt vrouwen, zoals Stefanie, verder om een andere baan in de kinderopvang te vinden.

Hella is vandaag te gast bij Peter Ritsema, chef van de Rijwielherstellert. Dit mooie project geeft jongeren, die het niet altijd makkelijk hebben gehad, een plek waar ze weer gestimuleerd worden om hun leven aan te pakken en te veranderen. Peter is van het credo: ‘niet lullen maar poetsen’, en zet zo de jongens aan het werk.

Thema's