Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Schiedam (dinsdag)

Schiedam (dinsdag)

28 februari 2017

Als ze 23 jaar is, wordt bij Annemarie Nodelijk een goedaardige hersentumor geconstateerd. Na het verwijderen van deze tumor verliest Annemarie voor het grootste gedeelte haar zicht. Haar droom om in de mode te werken lijkt daardoor in duigen te vallen. Toch weigert Annemarie haar droom op te geven. Met als resultaat dat ze nu haar zelfgemaakte tassen verkoopt. En in Schiedam vind je de allerhoogste klassieke windmolens ter wereld. Bert ontmoet vandaag de jonge molenaar Theo de Rooij die in molen De Vrijheid maalt voor lokale bakkerijen en verschillende distilleerderijen in Schiedam. Bert praat met hem over zijn liefde en passie voor het molenaarsvak.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen