Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Nijmegen(vrijdag)

Nijmegen(vrijdag)

16 december 2016

Mirella Frenellin heeft in haar leven veel keuzes gemaakt uit liefde voor haar kind. Haar zoon Jesus is spastisch en de behandelingen in de St. Maartenskliniek in Nijmegen waren een stuk beter dan in zijn geboorteland Venezuela. Naar Nederland emigreren, werk opgeven en de andere kinderen moeten missen was en is voor Mirella niet altijd gemakkelijk. Maar het is haar grootste droom dat Jesus ooit zelfstandig kan zijn. Daar wordt hard aan gewerkt. Jan Willem ontmoet Mirella en Jesus op een spannende dag, want Jesus gaat voor het eerst aan het werk op de basisschool. Mirjam gaat op zoek naar geloof in de huizen van Nijmegen en belandt onder andere in een heel speciale kroeg.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

    Thema's