Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Alphen aan den Rijn (vrijdag)

Alphen aan den Rijn (vrijdag)

9 december 2016

Hoe overleef je als stel ziekte en dood? Dat lukt niet iedereen, maar Gerrit en Ria Berkelaar hebben hun weg steeds weer gevonden. Ze zijn al vanaf hun veertiende verliefd, maar ze laten elkaar toch helemaal los. Zo trekt Gerrit zich af en toe terug op zijn eilandje waar hij soms dagenlang verblijft. Ze ontmoeten elkaar sowieso elke zondagmorgen weer in de kerk. Kefah ontmoet dit bijzondere stel en spreekt over hun liefde. Gerrit laat Kefah zijn eiland zien. Een plek waar hij zich kan terugtrekken, wat hij extra nodig heeft sinds hij de diagnose dementie heeft gekregen. Mirjam deelt geloof, hoop en liefde uit aan verschillende mensen in Alphen aan den Rijn.

Gerelateerde artikelen