Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Alphen aan den Rijn (maandag)

Alphen aan den Rijn (maandag)

5 december 2016

Drie jaar geleden ruimde Gudo Cools met zijn kinderen de zolder op waar veel speelgoed lag opgeslagen. Wat wilden zijn kinderen ermee? Op Marktplaats zetten? Bewaren voor Koningsdag? Of weggeven aan gezinnen die het minder breed hebben? Tot Gudo's verbazing vonden ze het laatste een goed idee. Zo ontstond Gudo's speelgoedactie voor Sinterklaas. Henk gaat op bezoek bij Gudo, die inmiddels in heel Alphen aan den Rijn speelgoedinzamelpunten heeft opgezet. En vandaag is de grote dag! Henk en Gudo delen de cadeaus uit aan de kinderen. Voor Gudo is het de drukste tijd van het jaar, maar hij geniet er met volle teugen van. Hella gaat in Alphen aan den Rijn op zoek naar mensen die elkaar wat geloof, hoop of liefde gunnen.