Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Hengelo (vrijdag)

Hengelo (vrijdag)

14 oktober 2016

Hella maakt vandaag kennis met Peter Davids. Drie jaar geleden kreeg hij de diagnose alvleesklierkanker. En hoewel hij weet dat hij niet lang meer te leven heeft, zitten hij en zijn gezin niet bij de pakken neer. Vandaag gaan ze met z'n allen geld ophalen voor onderzoek naar kanker. En Peter maakt zich klaar voor zijn, misschien wel, allerlaatste muzikale optreden. Bert bekijkt vandaag wat de Hengeloërs aan geloof in huis hebben.

5 uittips: Dompel je onder in het gevarieerde Hengelo

Hengelo: het is misschien niet de eerste stad die in je gedachten opkomt voor een dagje uit, maar wist je dat deze Twentste stad juist voor ieder wat wils biedt? Wandel rond in het prachtige Tuindorp, verken het spoor per fiets en leer alles over techniek in Techniekmuseum Heim. Lees meer >

Thema's