Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Hengelo (woensdag)

Hengelo (woensdag)

12 oktober 2016

Een jaar geleden had iedereen het over vluchtelingen. En vooral ook over de vraag waar en hoe we deze mensen moesten opvangen. Een vluchteling in huis nemen was een optie. En Marijke Agterbosch uit Hengelo heeft dit ook daadwerkelijk gedaan. Sterker nog: de vluchtelingen voelen voor haar inmiddels als 'nieuwe familie'. Henk zoekt uit hoe dat zo gekomen is. En op welke manier dit Marijke's leven heeft verrijkt. Hella gaat met onze GHL-letters op pad om geloof, hoop en liefde uit te delen.

5 uittips: Dompel je onder in het gevarieerde Hengelo

Hengelo: het is misschien niet de eerste stad die in je gedachten opkomt voor een dagje uit, maar wist je dat deze Twentste stad juist voor ieder wat wils biedt? Wandel rond in het prachtige Tuindorp, verken het spoor per fiets en leer alles over techniek in Techniekmuseum Heim. Lees meer >

Thema's