Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Hengelo (dinsdag)

Hengelo (dinsdag)

11 oktober 2016

Mirjam maakt vandaag een praatje met verschillende Hengeloërs op onze GHL-bank. Een van hen is Jeangu Macrooy. Twee jaar geleden verruilde deze singer-songwriter zijn leven in Suriname voor een muzikale carrière in Nederland. Hij liet zijn familie met pijn in zijn hart achter, maar heeft in Hengelo een nieuw thuis gevonden. Hij kwam bij mensen in huis terecht die hij nu als zijn tweede familie ziet. Jeangu stelt Mirjam aan ze voor.

5 uittips: Dompel je onder in het gevarieerde Hengelo

Hengelo: het is misschien niet de eerste stad die in je gedachten opkomt voor een dagje uit, maar wist je dat deze Twentste stad juist voor ieder wat wils biedt? Wandel rond in het prachtige Tuindorp, verken het spoor per fiets en leer alles over techniek in Techniekmuseum Heim. Lees meer >

Thema's