Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Hengelo (maandag)

Hengelo (maandag)

10 oktober 2016

Mirjam ontmoet Arijan van Bavel. Hij is bekend van televisie in zijn rol als 'Adje' in de tv-show van Paul de Leeuw. Maar nu doet hij iets heel anders. Samen met zijn partner runt hij een pretpark in het Overijsselse Hengelo. Dit park is voor Arijan veel meer dan een plek waar je zweefmolens en suikerspinnen vindt; zijn pretpark heeft ook een sociale functie. Voor de regio en vooral ook voor de mensen die er werken. Henk is op pad met de letters GHL om te kijken wie in Hengelo nog iets van geloof, hoop of liefde kan gebruiken.

5 uittips: Dompel je onder in het gevarieerde Hengelo

Hengelo: het is misschien niet de eerste stad die in je gedachten opkomt voor een dagje uit, maar wist je dat deze Twentste stad juist voor ieder wat wils biedt? Wandel rond in het prachtige Tuindorp, verken het spoor per fiets en leer alles over techniek in Techniekmuseum Heim. Lees meer >

Thema's