Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Tholen (vrijdag)

Tholen (vrijdag)

6 mei 2016

Op Tholen is het Glazen Ei een echt begrip, aldus Jan Koning. Een versie van het bekende Glazen Huis. In dit geval, honderd uur radio maken zonder eten, en dat alles voor het goede doel. Jan is één van de dj's die radio gaat maken voor het goede doel, namelijk voor het Stavoord6-huis: een vakantiehuis voor ernstig zieke mensen zonder uitzicht op herstel. Jan verloor zijn 27-jarige zoon Patrick aan kanker en weet als geen ander hoe belangrijk het is om nog met elkaar herinneringen op te bouwen in de weinige tijd die er nog is. Hella ontmoet Jan en draagt zelf ook een steentje bij aan het geld ophalen. Herman gaat langs de deuren op Tholen of mensen nog iets van geloof in huis hebben en ontmoet onder andere Leen Rijstenbil, barbier in Oud-Vossemeer.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's