Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Tholen (donderdag)

Tholen (donderdag)

5 mei 2016

Mirjam ontmoet Mayella, een jonge blonde fietsenmaakster die zich inzet voor mensen die het minder breed hebben. Herman traint mee met Margreet de Wolf voor de halve marathon op Tholen die zij zelf organiseert, voor het goede doel. Dat zij ooit nog een marathon zou kunnen lopen had ze ruim een jaar geleden nooit kunnen denken. Binnen een tijd van twee weken lag ze doodziek op de intensive care en nam ze afscheid van haar man en kinderen. Die bewuste nacht werd haar koorts wonderwel steeds minder, kon ze behandeld worden en is ze nu weer gezond en schoon. 'Ik ben ook niet meer bang voor de dood. Niet dat ik heel bang was, hoor. De manier waarop je gaat, dat is misschien eng, maar, joh God is erbij. Je kan alleen maar vallen in zijn armen.'

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's