Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2

Drachten (dinsdag)

29 maart 2016

De familie Woudwijk is misschien niet de grootste, maar wel de creatiefste familie van Drachten. Met name Anne is een bekende verschijning. Hij is kunstenaar en in de hele provincie zijn talloze beelden van hem te vinden. De creatieve genen zijn ook aan de volgende generatie doorgegeven. Herman ontmoet naast Anne ook zijn dochter Roelie, die grafmonumenten maakt, en zijn neef Wilmer, die zijn creativiteit uit in het brouwen van bier. Hella gaat langs bij Piet-Hein en Edith Wielhouwer. Zij hebben met hun stichting Refuge een plek gecreëerd voor mensen die een time-out nodig hebben in hun huwelijk. Ze hebben beiden een scheiding achter de rug en willen anderen helpen om het niet zo ver te laten komen. Ze laten zich hierbij inspireren door hun geloof.

Gerelateerde uitzendingen

    Thema's