Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Rotterdam (donderdag)

Rotterdam (donderdag)

17 maart 2016

De tv-serie 'Toen was geluk nog heel gewoon' speelde zich af in het Rotterdam-Zuid van de jaren vijftig, de tijd van de spruitjeslucht en het burgerbestaan. Maar ook de tijd van de rosse buurt, zeemannen en Chinezen op Katendrecht. Tattoo Bob, zelf zonder enige tattoo, is helemaal meegegroeid met de verandering naar de bakfietswijk en trendy koffietenten. Kefah gaat ook langs bij overbuurman koffiebrander Edwin Overmars. Toen geluk nog heel gewoon was, dronk je de klassieke filterkoffie. Edwin laat zien hoe die koffie weer helemaal terug is. Ook rijdt Kefah mee op de tourbus Rondje Rotterdam met Simon Stokvis uit de tv-serie, die zijn Rotterdam bezingt en die Kefah voor enkele raadsels stelt.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's