Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Rotterdam (maandag)

Rotterdam (maandag)

14 maart 2016

Het stadsdeel Feijenoord in Rotterdam-Zuid is bekend door de voetbalclub Feyenoord, met de bekende slogan 'Geen woorden maar daden'. Hooligan Yoeri Kievits en oud-profvoetballer Brian Pinas laten zien hoe Feyenoord leeft in deze wijk. Met het project Feyenoord Street League helpt Brian nu kinderen in Rotterdam-Zuid om een droom te hebben. Yoeri was een van de frontmannen van de harde kern hooligans, maar is nu vader en ondernemer. In zijn winkel op Zuidplein verkoopt hij Feyenoord-producten en producten met Rotterdamse teksten. Hella hijst zich in Feyenoord-tenue en probeert een kijkje te krijgen in wat deze hoolie drijft in zijn liefde voor Feyenoord.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's