Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Goes (woensdag)

Goes (woensdag)

24 februari 2016

Herman gaat vandaag op zoek naar de familie Baarends; niet de grootste, maar wel een heel belangrijke familie in Goes. Kees en zijn zussen zijn namelijk de eigenaren van Café Baarends, al honderd jaar een belangrijke plek voor veel Goesenaren. Lief en leed wordt aan de bar van Kees gedeeld en hij weet, naar eigen zeggen, soms meer dan de dokter. Zijn zus Annelies haalt met Herman herinneringen op aan moeder Baarends, een belangrijke vrouw voor het café én voor Goes. Zij overleed vorig jaar. De Goesenaren missen haar, haar vaste plekje in de kerk is nog steeds leeg. Ondertussen mag Hella geloof, hoop en liefde uitdelen, en ontmoet daarbij mooie Goesenaren met ontroerende verhalen.

Gerelateerde uitzendingen

    Thema's