Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Goes (dinsdag)

Goes (dinsdag)

23 februari 2016

Het Goese Sas is een prachtig natuurgebied tussen Goes en de Oosterschelde. Veel Zeeuwen vinden daar hun rust. Herman ontmoet drie van die natuurliefhebbers die allemaal op hun eigen manier genieten van de rust en de ruimte. Een van hen is Chiel Jacobusse, die als ecoloog en vogelliefhebber niet uitgekeken raakt bij het Goese Sas. 'Het is zo oneindig mooi hoe het allemaal in elkaar zit. Hier is God aan het werk. Het geeft mij een heel geborgen gevoel om onderdeel te zijn van die schepping', zegt Chiel. Mirjam wandelt in Goes met Edwin van Dijk, die door een hersentumor heel anders in het leven is gaan staan. Hij leeft bewuster en krijgt op een bijzondere manier veel kracht uit zijn geloof. Wil je graag meer weten over Edwin? Neem een kijkje op zijn blog: hoiedwin.wordpress.com

Gerelateerde uitzendingen

    Thema's