Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Ermelo (vrijdag)

Ermelo (vrijdag)

19 februari 2016

Toen ze opgroeiden, was hun doel: bekend worden op de Veluwe. Dat doel is inmiddels meer dan gehaald. Tegenwoordig spelen ze door het hele land met hun cabaretvoorstellingen: Speelman en Speelman. Al fietsend over hun vertrouwde Veluwe praten ze met Herman over vroege tijden en heeft een oude bekende een verrassing voor hen. Hella ontmoet Frida Tijdeman, die lichtverstandelijk beperkte tienermoeders opvangt die zwanger zijn en alleenstaand. 'Ondanks dat het zwaar is, geeft het me ook energie. Ik geloof dat de liefde die je krijgt, dat je die ook moet doorgeven. Geloof is zo belangrijk hierin. Als we naar Gods beeld leven, dan trekken we het. Anders kan ik het niet doen. Als ik 's avonds naar bed ga zeg ik: Heer, ze zijn voor u, ik ga slapen, ik heb alles gegeven.'

Gerelateerde uitzendingen

    Thema's