Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Oosterbeek (donderdag)

Oosterbeek (donderdag)

10 december 2015

Elke Oosterbeker kent de Hesselings, misschien de andere tak, maar de naam Hesseling kennen ze in Oosterbeek zeker. Andersom zijn de Hesselings verknocht aan hun dorp. Herman ontmoet Tom Hesseling. Hij komt uit een familie van puttenmakers en is een echte Oosterbeker. Vader Jan Hesseling neemt Herman mee naar (oud) tante Reina. Reina vertelt haar verhaal over het kleine huisje en de 16 kinderen, waarna alle familie bij elkaar komt in haar kleine huisje. Lisa Böll is jarenlang kunstenaar geweest. Op haar 44ste besloot ze theologie te studeren en terug te gaan naar de kerk van haar jeugd. Ze praat met Hella over waarom kunst, psychiatrie en geloof met elkaar verbonden zijn in haar leven.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's