Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Barneveld (dinsdag)

Barneveld (dinsdag)

24 november 2015

De Ballonfiësta is een begrip in Barneveld. Vier dagen in augustus kan iedereen in Barneveld en omgeving genieten van de mooiste luchtballonnen in allerlei vormen en maten. Dit jaar is de 33e editie en Hella maakt wel een heel bijzondere vlucht mee. Samen met ernstig zieke kinderen vaart ze hoog de lucht in. Ook ontmoet Hella Aart van Meerveld, een van de initiatiefnemers van deze ballonvluchten voor ernstig zieke kinderen. Hij haalt door middel van sporten geld op voor deze kinderen en gaat net zo lang door met geld ophalen tot er geen enkel kind meer ziek is. Herman gaat vanmiddag de straat op met de vraag of mensen gelovig zijn opgevoed in Barneveld.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's