Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Den Helder (dinsdag)

Den Helder (dinsdag)

3 november 2015

Geschikt of ongeschikt? Op kazerne De Erfprins in Den Helder gaan grote groepen jongeren jaarlijks de uitdaging aan om te ontdekken of ze geschikt zijn voor een carrière bij de marine. Het eerste deel van hun opleiding sluiten ze af met De Volharding. Een loodzware tocht van 48 uur door het achterland van Den Helder. Kefah loopt het laatste stukje met hen mee en ontdekt dat deze jongens en meiden heel wat door moeten maken voordat ze hun felbegeerde baret op mogen zetten. Hella ontmoet vandaag Micky Heiligenberg. Micky en haar man zijn beiden lid van de CMA, Christian Motorcycles Association. Een club die evangeliseert onder motorrijders.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's