Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
De Friese Meren (dinsdag)

De Friese Meren (dinsdag)

27 oktober 2015

Elke stad of elk dorp heeft wel een familie die verweven is met de streek. In De Friese Meren ontmoet Hella de familie Langeraap. Vader Wopke is interieurbouwer voor schepen en vertelt over het tragische verlies van zijn zoon Sijmen. Een vreselijke gebeurtenis waardoor de familieband des te meer op de voorgrond kwam te staan. Ook Sijmen senior vertelt over dit verlies en het leven in De Friese Meren. Kefah gaat de straat op met de vraag of mensen wel eens dingen in hun leven moeten snoeien. Hij komt uit bij Jantsje Hoogkamp, en je verwacht het niet, maar zij heeft een retraitecentrum én een wijngaard in Sint Nicolaasga.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's