Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Scheveningen (dinsdag)

Scheveningen (dinsdag)

20 oktober 2015

De zee trekt jong en oud naar de kust. Maar als je nou aan zee woont? Wordt het dan gewoon of blijft de zee inspireren? Herman gaat met Henk Grootveld naar Panorama Mesdag. Daar aan het strand van Mesdag vertelt Henk over zijn grote liefde voor het enorme schilderij van Scheveningen waar heel in de verte, die kleine stip op het strand, zijn overgrootvader staat. Of tenminste: dat wil Henk Grootveld graag geloven. Strandjutter ome Jan heeft in zijn juttershut zijn eigen Panorama Mesdag gemaakt van alles wat hij op het strand heeft gevonden. Herman gaat met hem het strand op, op zoek naar, ja, naar wat? Want wat zoekt de strandjutter nou eigenlijk op dat strand?

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's