Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Loosdrecht (vrijdag)

Loosdrecht (vrijdag)

18 september 2015

Hella ontmoet vandaag Myrna Goossen en gaat met haar het water op. Myrna heeft een bewogen leven gehad. Ze groeide op zonder vader en heeft ook jong haar moeder verloren. Ze vertelt Hella over hoe ze, ondanks alle moeite en pijn, acceptatie heeft gevonden. 'Nu vind ik God in mensen, de natuur en mezelf. Niets is toeval, alles is onlosmakelijk verbonden met elkaar.' Wie ook in sterk in verbinding met de natuur staat, is Sigeurd van Leusen. Deze stoere man leert mensen te overleven in de natuur met zijn bushcraftworkshops. Daarin leert hij hoe je in het wild vuur maakt, eten vindt en slaapt. Ook wil hij door zijn werk de schoonheid en eenvoud.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's