Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Doetinchem (vrijdag)

Doetinchem (vrijdag)

4 september 2015

Hij is vaste componist van Jochem Myjer en werkt met verschillende bekende cabaretiers, maar zelf blijft hij liever op de achtergrond: Reinout Douma, geboren en getogen in Doetinchem. Hij haalt herinneringen op aan zijn oude middelbare school samen met zijn muziekdocent en fietst samen met Hella door Doetinchem. Ondertussen is Herman op pad met de kolenkit van straatevangelist Amos Oostlander, voor de Doetinchemse marktbezoeker een vertrouwd gezicht. Herman vraagt zich af of de manier waarop Amos de blijde boodschap verkondigt wel zin heeft. Amos zelf denkt van wel. 'Er wordt iets gezaaid wat je nog niet ziet, maar later wordt dat zichtbaar.'

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's