Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Doetinchem (maandag)

Doetinchem (maandag)

31 augustus 2015

Al decennialang is Ebbers een veelgehoorde achternaam in Doetinchem. Kefah ontdekt vandaag wat de Ebbersen hopen en geloven, en wie ze liefhebben. Zo ontmoet hij Enly, die naast haar vier biologische kinderen, ook vier adoptiekinderen en een pleegzoon heeft. Hella bezoekt het Passion, een time-out voorziening voor dak- en thuislozen uit met name de randstad. Marcel Hendriks kent dat leven, maar mag nu op het Passion werken aan het herstel van levens van anderen. Hij laat zich inspireren door de Bijbel, vooral de tekst waarin staat: 'Wat je doet aan de minste, dat doe je aan mij.' Marcel: 'Dat raakt mij enorm. Dat is waarom ik doe wat ik doe.'

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's