Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Bunschoten-Spakenburg (woensdag)

Bunschoten-Spakenburg (woensdag)

8 juli 2015

In Bunschoten-Spakenburg is de traditionele klederdracht nog regelmatig te zien. Theo Boersma is misschien wel de enige kraplappenrestaurateur van Nederland. Naast het herstellen van de kapotte klederdracht, maakt hij ook nieuwe kleding en accessoires met de antieke stoffen. Welke invloed heeft de passie van Theo op zijn relatie met zijn dochter? Remmelt Mastebroek leeft in ‘genadetijd’. Remmelt zou ieder moment kunnen sterven en wil de tijd en energie die hij heeft inzetten om iets toe te voegen aan het leven van anderen en hun relatie met God. Maaike Huijgen en Herman zijn samen op bezoek in de tuin van de Eemlandhoeve. Ze draagt zorg voor dit stuk land rondom de boerderij en heeft een duidelijke visie voor de natuurlijk. Hoe ziet ze het werk van God terug in de natuur?

Gerelateerde uitzendingen