Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Breukelen (vrijdag)

Breukelen (vrijdag)

10 april 2015

Dyanne is een bekend imagostylist en fashionondernemer. Ook is ze presentator van diverse televisieprogramma's zoals op dit moment 'Baanbrekers'. Dyanne heeft een hechte band met Breukelen. Het is zowel de basis van haar bedrijf als haar woonplek in een boerderij: twee heel verschillende werelden die elkaar wel nodig hebben. Ze heeft er een geheim wandelpad voor momenten dat ze rust zoekt en waar ze van de eigenaar, de boer, als enige haar auto mag parkeren. Al wandelend met haar hond luistert ze dan naar God. "Ik ga er soms ook met mijn 'liefdochters' wandelen, als zij het bijvoorbeeld moeilijk hebben op school, of zo maar, een probleem. Dan zeg ik: Op de heenweg zijn we stil, want dan luisteren we, op de terugweg praten we over wat we gehoord hebben." In Geloof en een Hoop Liefde gooit ze Kefah door de 'wasstraat' en stylt hem met kleding uit haar nieuwe collectie.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's