Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Utrecht (maandag)

Utrecht (maandag)

9 maart 2015

Wanneer je Utrecht nadert, steekt de Dom boven deze historische stad uit. Het is dan ook de hoogste kerktoren van Nederland. Logisch dus dat Geloof en een Hoop Liefde van start gaat op het bekende Domplein in de binnenstad van Utrecht. Herman ontmoet onder andere Jelte Keur. Jelte maakte prachtige drone-videobeelden van de Domtoren in de mist, die bij publicatie direct viral gingen over het internet. Herman daalt af tot onder de Domkerk bij DOMunder. Met een slimme zaklamp gaat hij op zoek naar de middeleeuwse schatten van Utrecht. Aan de Domkerk zelf schieten de Utrechtenaren voorbij op weg naar hun weekendbezigheden. Herman doet mee om op een speciale avond de deuren daarvan open te zetten en iets moois aan een Utrechtse uitgaansnacht toe te voegen.

Gerelateerde uitzendingen

    Thema's