Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Goeree-Overflakkee (woensdag)

Goeree-Overflakkee (woensdag)

4 maart 2015

Mirjam ontmoet in Goedereede Marja en Kees den Eerzamen. Marja heeft botkanker en is niet meer te genezen. Het is een bijzondere dag, want Marja gaat met haar zoon en zwangere schoondochter mee die een echo laten maken van hun kindje. "Het is mijn grote wens om nog oma te worden. Dat lijkt me heel bijzonder." Zelf verloor Marja haar pasgeboren dochter Anne nadat ze één dag geleefd had. "Ik ben niet meer bang voor de dood. In die zin is mijn geloof wel verdiept. Ik begrijp niet alles wat God voor bedoelingen had met Annes leven, met mijn leven. Het is wel verdiept, dat denk ik van nou, als ik kom te overlijden, dan ga ik weer naar Anne toe.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen