Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Goeree-Overflakkee (dinsdag)

Goeree-Overflakkee (dinsdag)

3 maart 2015

Mirjam gaat de straten van Ouddorp in om te vragen hoe mensen met verlies omgaan. Ze ontmoet Kommer Hoek, zijn vrouw heeft Alzheimer en Kommer ziet haar steeds minder scherp worden. Hoewel de situatie droevig is, blijft Kommer vol geloof voor zijn vrouw zorgen. "Ik kan gelukkig alles bij Hem brengen. Ik ga met handenvol naar God toe, maar als ik dan van mijn knieën opsta, dan zijn mijn handen weer leeg." Herman duikt de zeevisserij in met rasechte zeevisser Jan Tanis. Zijn vader en opa waren allebei zeevissers en Jan Tanis heeft het virus overgenomen en vindt het heerlijk om over te praten. Herman gaat mee de zee op en maakt het 'echte' vissersleven mee.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen