Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Leeuwarden (donderdag)

Leeuwarden (donderdag)

26 februari 2015

Hij maakte verschillende ontsnappingen mee, leefde ruim twintig jaar tussen de gevangenen maar verloor nooit zijn gevoel voor humor. Oud-cipier Horst Schultz geeft Herman een rondleiding door de oude gevangenis De Blokhuispoort. Herman krijgt een kijkje in deze oude gevangenis waar ondertussen kunstenaars, kappers en andere bedrijven huisvesten. Maar Leeuwarden is nog steeds een plek waar gevangenen verblijven. Herman reist naar gevangenis De Marwei waar hij pastoor Liduine Thorn ontmoet en ze samen in gesprek raken met gedetineerde Richard die tot geloof kwam. Hoe is het gevangenisleven voor Richard en wat heeft hij aan God binnen de muren?

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's