Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Woerden (vrijdag)

Woerden (vrijdag)

6 februari 2015

Vandaag in Geloof en een Hoop Liefde ontmoet Kefah Bram van der Vlugt, acteur en jarenlang de vaste adviseur van, jawel, Sinterklaas. Hij zet zich als geen ander in voor het behoud van boerenstand in het Woerdense Veenweide gebied. Bram neemt Kefah mee naar de wekelijkse streekmarkt in Woerden en naar de familie Spruijt, een bevriende boerenfamilie. Mirjam ontmoet Rob Muijt. Hij heeft het syndroom van Prader Willi, is koster van de Petruskerk en doet aan eenzaamheidsbestrijding in Woerden door het aanbieden van een taxiservice voor ouderen. Rob vertelt open over zijn ziekte en hoe hij steun vindt in zijn geloof. "Als ik mijn ziekte teveel aandacht geef, dan word ik depressief. Mijn geloof is heel belangrijk. Zonder mijn geloof in de Here Jezus zou ik het soms niet weten."

Gerelateerde uitzendingen

    Thema's