Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Woerden (dinsdag)

Woerden (dinsdag)

3 februari 2015

Zeg je Woerden, dan zeg je kaas. Groot kaasliefhebber en Woerdenaar Jos van Riet neemt Kefah mee in de wondere wereld van kaas. "Elke dag eet ik nog kaas. Alle soorten. Op mijn zevende begon de liefde en nu voel ik er nog evenveel enthousiasme voor. Je moet even door de lucht heen, maar als je eenmaal in de kaas werkt, kom je er niet meer vanaf". Jos is de kaasacademie gestart, waar hij lesgeeft aan jongeren met een leerachterstand. Herman ontmoet Jennifer Bakker, een bijzondere vrouw die vrijwillig schilderlessen met diepgang geeft aan wie dat wil. Ondanks dat ze zelf een erg moeilijke jeugd heeft gehad, straalt ze als nooit tevoren. "Ik wil de mensen laten zien dat God hen geschapen heeft en ontzettend veel van hen houdt."

Gerelateerde uitzendingen

    Thema's