Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Rhenen (woensdag)

Rhenen (woensdag)

14 januari 2015

Cameraman en natuurliefhebber Dick Harrewijn neemt Mirjam mee het bekende natuurgebied van Rhenen in: de Blauwe Kamer. Voor zijn nieuwe project zoeken ze naar zijn 'cameravallen' om te ontdekken waar de bevers zich schuilhouden. Wat fascineert deze gelovige cameraman zo aan de natuur en, zijn de bevers inderdaad actief? Kefah gaat de ultieme relatietest aan samen met relatiecoach Cocky Drost: het opzetten van de tent. Cocky maakt zich hard voor gezonde relaties en wil een nieuwe generatie huwelijken in beweging zetten. Maar wat drijft haar? Samen met haar man Rien runt Lea een zorgboerderij voor autistische kinderen. "God heeft voor mij de leiding over alles. Ik heb het gevoel dat ik door Hem gesteund en geholpen wordt. Dat geldt ook zeker voor wat ik in mijn werk doe."

Gerelateerde uitzendingen

    Thema's