Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Doorn (zaterdag)

Doorn (zaterdag)

13 december 2014

Vandaag ontmoet Kefah Allush Nederlands acteur Bartho Braat, voornamelijk bekend van zijn rol als Jef Alberts in Goede Tijden, Slechte Tijden. Bartho bracht in zijn jonge jaren een aantal jaar in Doorn door en kreeg les op het internaat. "Op zich bewaar ik goed herinneringen aan mijn internaat tijd. Het was niet heel streng, maar natuurlijk waren er wél regels en de daaropvolgende sancties. Als iemand zich niet aan de regels hield, dan zorgde de leiding van het internaat ervoor dat je via je medebewoners ‘gestraft’ werd. Je kreeg dan bv een koude douche of ze stapelden je kamertje vol met matrassen." Eenmaal daar zorgde hij er eigenhandig voor dat hij bij het leukste meisje van de school in de klas kwam.... Nu, heel veel jaren later zijn ze nog steeds samen. Vanmiddag om 17.10 op NPO 2 bij Geloof & 'n Hoop Liefde! 

Gerelateerde uitzendingen

    Thema's