Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Doorn (woensdag)

Doorn (woensdag)

10 december 2014

'De man die sneller kan schrijven dan God kan lezen' heeft het grootste deel van zijn oeuvre in Doorn geschreven. Simon Vestdijk verhuisde op doktersadvies naar Doorn en genoot van de rust en de prachtige omgeving die Doorn te bieden had. We ontmoeten zijn weduwe Mieke en kunstenaar Jaap te Kiefte die wel een erg bijzondere toevoeging heeft gemaakt aan het beeld van Simon Vestdijk. Speciaal voor Geloof &'n Hoop Liefde wordt dit geheim van Doorn onthuld. Met haar prachtige stem ontroert operazangeres Joke de Vin al meer dan 40 jaar het Nederlandse publiek. En ook al is ze inmiddels van het grote podium af, de passie voor zingen laat haar niet los. Mirjam krijgt een zangles van Joke. Kan Mirjam er bovenuit komen?

Gerelateerde uitzendingen

    Thema's