Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Doorn (dinsdag)

Doorn (dinsdag)

9 december 2014

Er is één man geweest die door zijn komst Doorn op de kaart heeft gezet: keizer Wilhelm II. Na het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog moet hij noodgedwongen naar Nederland uitwijken. Hij is een omstreden man, maar heeft in Doorn veel voor de inwoners betekent, zelfs na zijn dood.  Friedhild den Toom heeft dankzij de keizer haar man Cor ontmoet. Na een lang ziekbed is ze hem kwijtgeraakt. Wat betekent God voor Friedhild in deze periode? In het dorpsgezicht van vandaag ontmoeten we Stefano Paat. Deze kapper leidde een leven van seks, drugs & rock 'n roll. Totdat hij God leerde kennen en zijn leven radicaal omgooide. Nu durft hij weer te dromen, wat is zijn grootste droom?

Gerelateerde uitzendingen

    Thema's