Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Heusden (vrijdag)

Heusden (vrijdag)

5 december 2014

De verhalentafel is een inspirerend initiatief van Heusdenaar Ron van der Most. “Vanouds spreken mensen met elkaar door verhalen, maar door internet, en onze telefoons vertellen mensen elkaar veel minder verhalen.” Ron wil de mensen hun verhalen teruggeven. Vorig jaar nodigde hij drie mensen uit om een verhaal te vertellen. Daar kwam veertig man op af. Mensen die hun verhalen graag met anderen willen delen, kunnen voortaan aanschuiven aan De Verhalentafel. Mirjam schuift vandaag ook aan! Frank Bosman is de enige cultuurtheoloog ter wereld. Hij kwam er achter dat er achter de games een wereld vol religie en filosofie zit. Frank onthult een verrassende wereld vol geloof in de gewelddadigste games.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's