Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Heusden (donderdag)

Heusden (donderdag)

4 december 2014

De Hervormde kerk heeft een event voor de hele stad Heusden georganiseerd à la The Passion: een dienst die gaat over de vraag: wat bezielt Heusden? Een zoektocht naar de ziel van de inwoners en hoe ze er voor elkaar kunnen zijn. Nel Rijneveld gaat in Oudheusden met hetzelfde thema aan de slag. Gewoonlijk organiseert zij om de drie weken een open maaltijd in Oudheusden. Er is hier geen kerk meer, maar langzamerhand ontstaat er een gemeenschap in deze achterstandswijk. En er blijkt meer bezieling te zijn dan je op het eerste gezicht zou denken. Nel ziet het en springt er op in: zij organiseert haar eigen 'Wat bezielt Heusden' in Oudheusden tijdens deze open maaltijd.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's