Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Heusden (woensdag)

Heusden (woensdag)

3 december 2014

De Loonse en Drunense duinen beslaan een groot deel van de gemeente Heusden. Karel Zwetsloot zet zich elke week in om deze duinen te onderhouden: “Waar de mens ingrijpt, gaat het mis zeg ik altijd. Wij herstellen het weer met de vrijwilligers." Hij is al sinds zijn jeugd in deze prachtige duinen te vinden en leidt Herman naar zijn mooiste plekje: “Een hectare natuur vervangt twee psychiaters. Je verliest er al je stress.” Tim Derks woont in de geloofsgemeenschap Focolare. De buurt dacht aan een sekte maar ze willen niets anders dan het geloof in God uitleven. Tim heeft als jongere bewust gekozen om hier te wonen omdat hij ervaart dat jongeren behoefte hebben aan dieper contact.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's