Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Dokkum (woensdag)

Dokkum (woensdag)

26 november 2014

Giet it oan? De eindeloze passie voor 'het ijs' en de Elfstedentocht zit ook bij Tjip en Gerrit in het bloed. De Elfstedentochtfanaten nemen Herman mee naar het mooiste punt van de beruchte tocht.  De 94-jarige Els zit niet stil. Ze zet zich nog actief in voor de kerk en leest graag voor aan bejaarden. Waarom rust Els zelf niet uit op haar oude dag?  Door de liefde van Jezus helpt en begeleidt Yvonne gezinnen die zware beschadigingen hebben opgelopen. Op welke manier zorgt Yvonne voor haar eigen ontspanning?  In Geloof &'n Hoop Liefde zoeken Herman Wegter, Mirjam Bouwman en Kefah Allush naar karakteristieke dorpsverhalen en tradities in Nederlandse dorpen en steden. Deze week zijn zij op bezoek in Dokkum.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's