Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Dokkum (dinsdag)

Dokkum (dinsdag)

25 november 2014

Geloof &'n Hoop Liefde komt deze week vanuit Dokkum. Zonder Bonifatius zou Dokkum een heel andere plaats zijn geweest, vertelt Jaap Brugman, gastheer van de Bonifatiuskapel. Wat betekent Bonifatius voor Jaap en wat bewondert hij in hem? De gepensioneerde Dokkumer Eimert Smits kan zich helemaal uitleven in het schilderen van iconen. Twee keer in de week helpt Mirjam mensen met een beperking met het verzorgen en rijden van paarden. Wat drijft Mirjam om zich voor hen in te zetten? In Geloof &'n Hoop Liefde zoeken Herman Wegter, Mirjam Bouwman en Kefah Allush naar karakteristieke dorpsverhalen en tradities in Nederlandse dorpen en steden. Deze week zijn zij op bezoek in Dokkum.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen

      Thema's