Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Amsterdam-West (vrijdag)

Amsterdam-West (vrijdag)

1 november 2014

Geloof & 'n Hoop Liefde was deze week vanuit Amsterdam-West. Kefah sluit de week af 'buiten de Ring' en doet dit samen met Henk Spaan, Nederlands (sport)journalist, televisiepresentator en columnist. Samen bezoeken zij onder andere de Sloterplas, welke een belangrijke rol speelde in de jeugd van Henk. Hij geloofde er als kleine jongen heilig in dat er een monster op de bodem van de Sloterplas woonde. Vervolgens brengen zij ook een bezoek aan de straat waar Henk opgroeide en gaan zij in gesprek over zijn jeugd, het overlijden van zijn moeder en de invloed die dit op Henk had. Vroeger kwam Henk Spaan elke zondag in de Rooms Katholieke Kerk. Samen lopen zij naar deze kerk en praten zij over de veranderingen binnen de kerk en de verschillende geloven onder een dak. 

Thema's