Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Amsterdam-West (woensdag)

Amsterdam-West (woensdag)

30 oktober 2014

Geloof & 'n Hoop Liefde komt deze week vanuit Amsterdam-West. De gelovige Algerijnse Youssef is een markante verschijning in Amsterdam en hij noemt zichzelf ook wel een 'dankbare dakloze'. Hij vertelt Mirjam meer over zijn verhaal en neemt haar mee naar de plek waar hij meer dan twintig jaar sliep. Herman wandelt door de Amsterdamse straten met in zijn handen een anker en vraagt rasechte Amsterdammers wat hun houvast geeft in het leven. In het diepste dal van haar leven smeekte Yvonne Liew On God om hulp en dat terwijl ze niet eens gelovig was. Na een carrière als jurist componeert Yvonne sinds kort een bijzonde genre muziek en verrast ze Herman alvast met een aantal van haar melodieën. Voor het programma EO-metterdaad is Manuel Venderbos op bezoek in Tanzania.

Thema's