Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Rotterdam-Delfshaven (vrijdag)

Rotterdam-Delfshaven (vrijdag)

25 oktober 2014

De hele week legt Geloof & 'n Hoop Liefde mooie verhalen uit de stad of het dorp vast. Deze week sluiten we de week af in Rotterdam-Delfshaven, samen met Paul van Soest. Deze Nederlandse theaterproducent, acteur en voormalig drummer, heeft zijn hart verloren aan Rotterdam en neemt Kefah mee op tour door 'zijn' Rotterdam. Samen varen zij met de watertaxi over de Maas en vertelt Paul meer over zijn liefde voor het water en brengt hij nog een muzikale ode aan Rotterdam! Paul neemt Kefah ook mee naar het theater voor de nieuwe theatervoorstelling 'De Man van Madonna'. In de tuin van het Coolsingelziekenhuis stond vroeger een boom. Paul en Kefah bezoeken de boom waar hij als vijftienjarige heel wat uurtjes tegenaan heeft gezeten. Hier ontmoeten zij ook Adrie van Wijk waarmee Paul verschillende commercials heeft gemaakt.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen