Maandag t/m Donderdag 17:50 u op NPO 2
Rotterdam-Delfshaven (woensdag)

Rotterdam-Delfshaven (woensdag)

23 oktober 2014

Geloof &'n Hoop Liefde komt deze week vanuit Rotterdam-Delfshaven. Vandaag volgen we Jonathan en Jeanine Pellegrom. Zij komen oorspronkelijk niet uit Rotterdam, maar zijn inmiddels 5 jaar werkzaam in de stad namens Agapè. Ze richten zich op probleemjongeren in de wijk en proberen de liefde van Jezus te verspreiden door activiteiten te organiseren en in gesprek te gaan. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot. Ook Annie Verdoold helpt graag mensen uit de wijk. Ze is bekend geworden in Spangen door haar acties tegen drugsoverlast en haar boek 'Mijn leven'. We volgen haar als ze gaat koken voor de eenzame ouderen in de wijk. Dit doet ze twee keer per week op vrijwillige basis.

Gerelateerde uitzendingen

    Gerelateerde artikelen